Form WhatsApp

Cum să crești traficul pe blog prin Instagram

shape image

Cum să crești traficul pe blog prin Instagram

Ciobanu Gigel

 Mii de oameni folosesc în prezent platforma Instagram în fiecare zi pentru a-și încărca videoclipurile sau imaginile. Și după care, le pot împărtăși cu urmăritori lor. La urma urmei, Instagram este considerată cea mai apreciată platformă de socializare. Dar lucrul este că doar câțiva realizează că Instagram poate fi un instrument puternic pentru promovarea afacerilor și creșterea traficului pe blog. Având în vedere că există peste miliarde de utilizatori Instagram, acesta ar putea fi cel mai bun loc pentru a ajunge la publicul sau piața țintă și pentru a-i redirecționa către blogul tău. De asemenea, pe lângă încărcarea videoclipurilor și fotografiilor tale, Instagram are și alte funcții noi pe care le poți folosi pentru a-ți promova blogul. S-ar putea să nu le găsiți niciodată pe alte platforme de socializare. Ai IG live, funcție IG TV, Povești și multe altele. 

Cu toate acestea, mai întâi va trebui să înveți câteva tehnici pentru a folosi Instagraml pentru a crește traficul pe blog în mod corespunzător. În caz contrar, ați putea pierde timpul postând conținut în fiecare zi doar pentru a realiza că nu ajunge la publicul potrivit.  

  • Faceți ca Instagram să funcționeze pentru dvs

Deci, ești gata să câștigi mai mulți cititori și audiență pe blog? Iată câțiva pași pentru a crește traficul pe blog prin Instagram și a vă dezvolta blogul:  

  • Îmbunătățiți-vă biografia Instagram  

Știai că biografia profilului tău Instagram te poate ajuta să câștigi adepți organici pe Instagram și, în același timp, să generezi mai mult trafic către blogul tău? Așadar, asigurați-vă că acordați mai multă atenție bio-ului dvs. și înfrumusețați-l atunci când este posibil. Când creați o biografie Instagram, completați-o cu informații care vă descriu direct identitatea, afacerea sau ceea ce faceți. Dacă aveți o pagină de afaceri, puteți plasa o scurtă biografie pentru a oferi spectatorilor o privire de ansamblu rapidă asupra identității mărcii dvs. Apoi, pune link-ul blogului în biografie cu o declarație de îndemn precum:   

  • Faceți clic pe acest link și aflați mai multe despre...  
  • Citiți povestea completă la acest link... 
  • Pentru mai multe informații/produse, vă rugăm să consultați acest link...  

Făcând acest lucru, puteți redirecționa urmăritorii dvs. Instagram sau vizitatorii de profil către site-ul dvs. web și, eventual, puteți crește traficul pe blog.  

  • Postați conținut în mod constant  

Cheia pentru a obține mai mulți adepți și pentru a genera mai mult trafic către blogul dvs. este să postați în mod constant conținut. Majoritatea oamenilor nu le place să urmărească un profil care rar postează ceva. În caz contrar, ei vor anula în cele din urmă profilul tău și vor căuta pe cineva mai consecvent cu postările lor. Cu toate acestea, este greu să continui să postezi conținut atunci când ai doar câțiva urmăritori. Și astfel, puteți folosi un serviciu de creștere organică Instagram pentru a obține mai mulți adepți Instagram înainte de a începe să postați mai mult conținut. Pentru a merge mai departe cu conținutul tău Instagram, poți folosi instrumentele de programare Instagram și poți încărca videoclipurile sau fotografiile din timp. Instrumentul de programare va publica apoi conținutul dvs. pe baza datei și orei la care ați programat să fie publicat. Ce este mai important,   

  • Folosește poveștile de pe Instagram 

Funcțiile Instagram au fost inventate dintr-un motiv, iar unul dintre ele este să te ajute să câștigi mai mulți adepți și să atragi mai mult trafic către blogul tău. Așadar, folosește poveștile Instagram pentru a-ți actualiza în mod regulat adepții despre tine sau blogul tău și pentru a încuraja mai multă implicare a urmăritorilor. De asemenea, datorită noii etichete de link pentru povestea Instagram, puteți posta linkul blogului dvs. la povestea dvs. IG pentru a încuraja spectatorii să vă viziteze blogul. Adăugați o slogan de îndemn pentru a atrage spectatorii să facă clic pe linkul blogului dvs. Câteva exemple de sloganuri eficiente de îndemn la acțiune pentru poveștile Instagram ar putea include: 

  • Glisați spre stânga pentru a vedea povestea completă. 
  • Verificați linkul pentru a vedea postarea completă. 
  • Derulați în jos pentru mai multe informații.. 

Puteți adăuga, de asemenea, un sondaj sau o întrebare în povestea dvs. de Instagram, alături, pentru a stârni curiozitatea. De exemplu, după ce ați conectat la o postare de blog pe prima poveste IG, a doua poveste pe Instagram ar putea avea o întrebare care spune: „Ce părere ai despre povestea/postarea de blog?” sau orice întrebare legată de postarea de pe blog. Pe lângă faptul că îi face pe ceilalți spectatori să fie curioși în legătură cu postarea de pe blog, aceasta este și o modalitate excelentă de a promova implicarea publicului. 

  • Creați un subiect de profil 

Deoarece Instagram este o platformă vizuală, crearea unei teme puternice pentru profilul tău poate ajuta la generarea mai multor urmăritori și redirecționarea lor către blogul tău. Mulți urmăritori consideră că este inspirant și motivant să urmărească profiluri Instagram care sunt foarte în concordanță cu tema lor de conținut. Așadar, află ce culoare sau temă descrie cel mai bine marca sau blogul tău. De exemplu, dacă sunteți o companie alimentară sau un blogger alimentar, conținutul dvs. ar trebui să urmeze o temă sau o culoare consecventă care să se potrivească perfect mărcii dvs. Cel mai important, asigurați-vă că postați fotografii de înaltă calitate, deoarece calitatea fotografiilor dvs. poate spune multe despre marca sau site-ul dvs.

  • Colaborează cu influenceri pe Instagram 

Dacă aveți doar urmăritori pe Instagram limitati, colaborarea cu influenceri pe Instagram poate fi o modalitate perfectă de a atrage mai mulți urmăritori pe Instagram în timp ce atrageți mai mult trafic către blogul dvs. Pot exista mii de personalități grozave de Instagram, așa că asigură-te că le alegi pe cele care sunt strâns legate de nișa ta. De exemplu, dacă site-ul blogului dvs. este despre sănătatea mintală, puteți să vă asociați cu influenți care discută același subiect. Le puteți cere să vă conecteze site-ul sau postarea de blog la una dintre postările dvs.  

  • Rezumat 

Cu strategia și instrumentele potrivite, Instagram poate fi cel mai bun loc pentru a vă promova blogul și pentru a obține mai mult trafic. Deci, încercați una sau mai multe dintre aceste tehnici și vedeți care dintre ele a funcționat cel mai bine pentru dvs. și blogul dvs.

Trimiteți un comentariu

© Copyright 2024 Despre Gigel Ciobanu

Form WhatsApp

This order requires the WhatsApp application.

Order now